1. Contact

Ik hou van projecten zonder te veel poespas. Een ervaren beeldmarketeer weet precies wat zij/hij wil en je krijgt binnen no-time een juiste prijs voor je aanvraag. Ook is het mogelijk dat ik met mijn ruime ervaring precies uitvogel wat je nodig hebt en kan ik je na 1 telefoontje of mailtje meteen laten zien wat de beste manier van werken is.

Ben ik op de gevraagde datum niet beschikbaar heb ik partners die volgens dezelfde werkwijze en kwaliteit klaar staan om u te helpen.

2. Briefing

Nadat het duidelijk is wat je nodig hebt om je doelen te halen, is het belangrijk dat we (samen) bekijken hoe we die doelen bereiken. Heb je 12 hele specifieke perfect afgewerkte beelden nodig of is een hoger volume met meer snelheid een betere strategie.

Ik denk graag mee om resultaten te behalen. Fotografie die je niet goed gebruikt is niks waard, maar met de juiste briefing kan je met je beeld voor goud gaan!

3. Shoot!

Met een goede briefing is de shoot een piece of cake. Ik werk graag zelfstandig, omdat ik weet dat er op een evenement meer te doen is dan op een fotograaf letten. Met volle vertrouwen kan ik zelfstandig alles afmaken. Heeft het project meer ogen nodig, dan ben ik een teamplayer met resultaat als doel. Geen gezeik, altijd de juiste vraag als iets niet duidelijk is.

Ik hou van een fijne werksfeer en zal ook in serieuze momenten met een grap en een lach de stress proberen vrij te spelen. Moet er gerend worden, dan zie je mij met een hoogtempo maar wel een glimlach langsrennen om alle doelen zo goed mogelijk te voldoen.

Ontzorgen is een van mijn peilers, je laat mij het beeld doen, dan komt het sowieso goed en heb jij tijd voor alle andere zaken die je af moet werken.

4. Aflevering

Standaard lever ik binnen 48 uur, maar vaak sneller de beelden af in de volgende formaten:

Webresolutie – geoptimaliseerd voor Facebook, Instagram en Online albums.
High Resolutie – De maximale kwaliteit voor print, archief en te gebruiken voor bewerking of promotie materialen.

Deze stuur ik via een vaste link, die je tot 2 jaar na aanlevering kan downloaden, zodat je altijd je beelden in backup hebt staan.

5. Gebruik van beelden

Na aflevering mag je alle beelden, ten alle tijde, op elke manier dan ook gebruiken. In de prijs zitten all-in rechten ingecalculeerd. Er is niks zo zinloos als beeld waar je nog een keer voor moet betalen, om het te gebruiken.

100% rechtenvrij en tot 2 jaar na aflevering geback-upped.

6. Partners? 

Helemaal tevreden met de werkwijze? En heb je meer evenementen of fotografie in de planning? Ik werk graag met vaste partners en klanten. Snelle communicatie en duidelijke samenwerkingen kosten minder tijd. Dit ga je dan ook zien in de prijzen. Heb je meer dan 1 evenementen, dan worden de fee’s lager als je ze tegelijk vastlegd. Ook zal er bij een langdurige samenwerking geen prijs stijging plaatsvinden.

Ik zeg gewoon doen.

Je bent nu al zo ver gekomen.