TwoFiftyK – Creativity Captured.

De allerbeste en meest creatieve stages op een festival? Shows waarna je kaak krukken nodig heeft omdat ie anders op de vloer valt? Dan moet je bij TwoFiftyK zijn.

Wereldwijd kent de festival liefhebber de producties van TwoFiftyK en het vastleggen van het proces en het resultaat was afgelopen jaar een van mijn favoriete taken.

Klant: TwoFiftyK
Services: 

  • Eventfotografie
  • Productie- en Procesfotografie

Opdrachtgever: TwofiftyK

Doel: Het doel van de series is om het volledige proces van ontwerp tot opbouw en resultaat te laten zien. De mensen en de details zijn soms moeilijk te zien in de chaos van een festival, maar laten wel zien wat voor kwaliteit en diepgang er zit in het ontwerpen van een stage. Eventfotografie en procesfotografie is hierbij een juiste tool.

Het Proces, het Resultaat en ‘The Creatives’

Bij veel festival fotografie gaat het om het resultaat en dat is bij TwoFiftyK altijd op standje maximaal. Maar de mensen achter de creaties, het proces van design tot opbouw is voor de klanten van TwoFiftyK minstens net zo belangrijk.

De series voor TwoFiftyK bevatten een totaal plaatje van begin tot eind. Van de stijgerbouwers op locatie, de showcallers in de Front of House tot het eindplaatje met publiek en vuurwerk.

Every Story becomes a bestseller! 

Het begrijpen van het verhaal en het ondervragen van de creatievelingen van TwoFiftyK gaf me bij de projecten een beter gevoel van hoe het beeld eruit moest komen te zien. Door de productie en rehearsels vast te leggen en mij te focussen op het verhaal, geven de series beter weer wat voor geweldig werk er in zo een productie zitten.

Projecten geschoten voor TwoFiftyK

  • Electric Love Oostenrijk
  • A State of Trance
  • The Flying Dutch (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam)
  • Glow Eindhoven

Hieronder een greep van de series die ik samen met Two-FiftyK en hun partners heb gemaakt.