Cirkel Vakanties – Zorg vrij genieten

Bij Cirkel/Mambo vakanties focussen ze zich op reizen voor 1-ouder gezinnen en vakanties voor jongeren. Alles is geregeld, alleen je goede humeur moet je meenemen. Waar andere reisorganisaties alleen accomodatie en reis voor je regelen, zorgen ze bij Cirkel Vakanties dat alle activiteiten, eten/drinken en vooral: dagelijkse animatie voor de kids volledig verzorgd is.

Als een ouder gezin, is het dan ook ideaal om mee te gaan en om tot rust te komen en toch met je kinderen te zijn. Na overname van het bedrijf kwamen de eigenaars erachter dat ze nul modern beeld over hadden. Daar moest verandering inkomen.

Klant: Cirkel Vakanties
Services: 

  • Campagnefotografie
  • Social content
  • Reisfotografie

Opdrachtgever: Cirkel Mambo BV

In een noodvaart van 2003 naar 2018

Meer dan 50 locaties. Zomer en Wintervakanties. 3 merken met allemaal eigen doelen. En in 2 jaar naar een beeldenbank van formaat.

Meer dan 25000km heb ik gereisd en ben nog niet eens op alle locaties geweest. Twee volle zomers en 2 winter seizoenen ben ik samen met de eigenaren langs alle locaties gereden om zoveel mogelijk content te maken voor hun websites en socials.

Jij geniet, terwijl jouw kids vermaakt worden.

Naast dat er honderden ‘standaard’ platen geschoten moesten worden van locaties, tenten en campings. Was er ook een speciaal doel. De foto’s moesten plezier uitstralen. Kids worden elke dag vermaakt, eten doe je samen met meerdere gezinnen, maar er is ook plek om jezelf terug te trekken.

Een uitdaging om dit allemaal in foto’s te laten zien, maar van een goeie challenge word ik alleen maar creatiever.

De Klant is koning, maar ik ben niet de hofnar!

Na een eerste shoot, bleek het tempo wat de opdrachtgever in het hoofd had, volledig onrealistisch te zijn en vooral alle creativiteit te blokkeren. Ik heb dit toen aangegeven en een voorstel gedaan, waarbij we met iets meer focus op de creatieve content en een iets hoger tempo op de ‘standaard’ content toch onze doelen konden halen.

Het resultaat is waar het om gaat en ik zal met mijn ervaring altijd bijsturen als de werkwijze het resultaat tegen zit.

Een greep uit de beeldenbank voor Cirkel Vakanties