Martin Hols

Als visuele denker raak ik geobsedeerd door kleuren en compositie. Ook na mijn studie arbeids- & organisatiepsychologie was het duidelijk dat papierwerk en procedures volgen ernstig buiten mijn interessegebied lagen en dat een carrière in dit veld er voor mij erg kleurloos uit ging zien.

 

Ik ben van jongs af aan op zoek naar kippenvelmomenten.

 

Een epische scene in een film, een gitaarsolo in een uitverkocht Ziggodome of het Nederlands elftal dat na penalty’s wint van Mexico. Als eventfotograaf kan ik niet alleen die momenten meemaken, maar ze ook vastleggen en zelfs een extra portie kippenvel creëren.

 

Een droombaan dus.

 

Als muziekliefhebber ben ik (Martin Hols) in mijn vrije tijd veel te vinden op verschillende muziekfestivals en -evenementen. Ook hou ik van films en series. Ik raad je overigens niet aan om die samen met mij te kijken als je niet geïnteresseerd bent in het gebruik van camera’s en kleuren in films. Ik ga hier in woord en gebaar namelijk helemaal in op.

Mijn tijd gaat vooral naar mijn liefde voor fotografie. De uitdaging die het runnen van je eigen bedrijf geeft houdt mij actief en scherp.

Martin Hols - Event Fotograaf

Martin Hols
Eventfotograaf
Utrecht

In mijn Magazine KLEURRIJK BEELD MET IMPACT leg ik uit hoe ik afgelopen jaar met mijn partners heb samengewerkt en hoe wij tot de beste resultaten zijn gekomen.

Haaaave you met Martin?