Teamwork

Een goede communicatie met de organisatie. Een optimale taakverdeling met andere fotografen zorgt voor het beste resultaat.

Snel opgeleverd

Tijdens het festival meerdere social media drops en binnen 48 uur alle beelden opgeleverd in high en web resolutie

Impact

De juiste energie in de foto en een kleurijke bewerking zorgt voor een blijvende indruk bij uw bezoekers.

Festivalfotograaf

voor Festivals, Indoor- en Outdoorevents. 

Festivalfotografie voor de marketing van jouw festival. De mooiste herinnering maken voor je gasten. Een goede festivalfotograaf is een industriestandaard voor elk goed evenement. Een ervaren festivalfotograaf zorgt dat u zonder zorgen zich kan focussen op de organisatie. Laat zien wat je in huis hebt met beeld.

Kenmerken en voordelen van Martin Hols:

  • Ik denk mee met het festival. Samen creëren van de beste herinneringen.
  • In teamverband zoek ik naar unieke invalshoeken.
  • Ik probeer altijd samen te werken met het team.
  • Zonder veel moeite tijdens het event een diverse selectie beelden voor de social media.
  • Elke foto met zorg bewerkt in de stijl die bij het evenement past.
  • De hele serie hangt samen en is in één stijl bewerkt.
  • Binnen 48 uur afgeleverd in web-geoptimaliseerde en hoge resolutie.
  • 100% rechtenvrij, geen licenties of claims achteraf.

Mijn partners

Portfolio festivalfotografie

Festivalfotograaf Martin Hols

Ik zou mezelf omschrijven als een commerciele denker die heel erg enthousiast wordt van goed georganiseerde (muziek) events. Als festivalfotograaf zie ik mezelf het meeste thuis zijn op de kleine/medium grote festivals, waar er veel waarde te halen valt op het gebied. Ook pas ik goed als commercieel fotograaf tussen een groot festival team, om de marketingwaardige beelden te schieten voor bijvoorbeeld sponsoren en partners. Ik volg het liefst een globale planning, zodat ik kan zijn waar de goede energie is en zo geen uniek moment hoef te missen. Festivalfotografie is voor mij vooral een combinatie van muziek, sfeer en publiek. Van grote overzichtsfoto’s tot de kleine intieme momenten tijdens de zonsondergang. Tussendoor doe ik dan soms een heel klein dansje tijdens het fotograferen, om mijn enthousiasme ook de loop te laten.

Waarom jij een festivalfotograaf nodig hebt.

Als jij heel hard je best doet om de beste event ervaring neer te zetten, de beste artiesten neer te zetten en iedereen de mooiste ervaring te geven. Dan is een festivalfotograaf niet meer dan normaal, of niet? Om vast te leggen waar jij zo voor hebt gewerkt of met een meer commercieel perspectief. De beelden maken die ervoor zorgen dat het opvolgende evenement nog beter uitverkocht raakt. Ook is het natuurlijk altijd fijn om je sponsoren en partners te verwennen met een geweldige plaat van hun toevoeging. Festivalfotografie kan heel divers of doelgericht zijn. Wat zijn jouw uitdagingen? Let me know!

FAQ – Veelgestelde vragen over festivalfotografie

Zijn de beelden rechtenvrij?

Alle fotografie uitgevoerd door Martin Hols zijn altijd 100% rechtenvrij en kan je dus mee doen wat je wilt. Dit zit in mijn dagtarief inberekend omdat ik vind dat beeld gewoon goed gebruikt moet worden en licenties/rechtenafkoop daar niet bij helpen.

Hoelang na het event krijg ik mijn fotografie geleverd.

Tijdens het event kan je een aantal preview foto’s krijgen voor pers of social media doeleinden. Daarna is 48 uur na het event de garantie, maar vaak kan het al binnen 24 uur na het event opgeleverd worden. Neem contact op om te vragen wat mogelijk is.

Hoe krijg ik de eventfotografie aangeleverd.

Voor events lever ik aan in een vaste dropbox map, waarbij alle beelden in web- & hoge resolutie geupload worden. Ook is het mogelijk een Wetransfer te ontvangen. Op speciaal verzoek kan ik de beelden in een mooi album online zetten, om die door te sturen naar de gasten.

Hoe zit het met de portretrechten?

Als je een event organiseert ben je zelf verantwoordelijk voor de rechten die je nodig hebt om de foto’s te mogen plaatsen. Vaak kan dat ondervangen worden door een opt-in bij het aanmelden voor het event. Mocht je hier nou zorgen over maken, neem dan even contact op en dan leg ik het je haarfijn uit. In de praktijk is dit vooralsnog bijna nooit een issue.

Wat mijn partners over mij zeggen.

Manon van de Garde

Marketeer The Zoo Events

Wij organiseren popfestivals en muziekevenementen voor een brede doelgroep op diverse locaties in Nederland. Martin weet van elk festival, ongeacht het genre, de aankleding en de doelgroep een fantastisch album aan te leveren welke aansluit op de briefing én waarin hij zijn eigen creativiteit kwijt kan. Hij weet mij elke keer weer versteld doen staan. Zijn kleurgebruik is briljant en hij weet zowel de bezoekers als artiesten altijd op de gevoelige plaat vast te leggen.

Hij is creatief, onwijs gepassioneerd en die passie zie je terug in zijn foto’s. Om die reden alleen al blijven we nog graag lang samenwerken!