Ervaren Evenementen Fotograaf

Als event fotograaf heb ik meer dan 500+ events gefotografeerd. Ik kan dus precies inspelen op jouw behoeftes.

Snel opgeleverd

Tijdens het evenement meerde foto’s afgeleverd en binnen 48 uur alle beelden opgeleverd in high en web resolutie.

Impact

De juiste energie in de foto en een kleurijke bewerking zorgen voor een blijvende indruk bij uw bezoekers.

Eventfotograaf voor congressen en zakelijke events. 

Commerciele eventfotografie waar je jouw congres of zakelijk event mee kan promoten. Vertel jouw verhaal met geweldige beelden. 

Een eventfotograaf heeft als doel om er een commercieel voordeel mee te behalen. Of dat nu promotie is van volgende events of dat het is voor de verkoop van artikelen of producten. Het is belangrijk dat de stijl bij uw bedrijf past en dat mensen geprikkeld worden door de eventfotograaf.

Martin Hols - Event Fotograaf

Voordelen van een eventfotograaf:

 • Professionele beelden tijdens en meteen na jouw event.
 • Geen zorgen en de hoogste kwaliteit eventfotografie.
 • Een expert die met je meedenkt over uw marketing strategie.
 • Jouw zakelijke evenement prachtig in beeld gebracht.
 • Nooit meer zoeken naar stockfotografie die niet past bij je doelen.
 • Altijd unieke beelden, in je eigen stijl.
 • Alle beelden zijn 100% rechtenvrij en mogen dus voor alles gebruikt worden.
 • Geen licenties of rechtenafkoop.
 • Optioneel afgeleverd in een online album.
A summary of the Codemotion event 2019

Mijn partners

Portfolio Congressen & Zakelijke Events

Evenementen fotografie voor uw zakelijke event, congres of bedrijfsfeest

Het vastleggen van jouw evenement is natuurlijk de beste manier om te laten zien wat je in huis hebt. Je kan het gebruiken voor de marketing van komende evenementen. Je kan de eventfotografie gebruiken als reportage of herbeleving van de bezoekers.

Een goede serie evenementen fotografie levert meer op dan dat het kost!

Een ervaren evenementen fotograaf weet altijd precies vast te leggen wat je nodig hebt. Ik heb met meer dan 500 events in vier jaar ook de juiste tools om samen met jou een mooie serie te maken. Ik benader een event altijd vanuit de bezoeker en de organisator, zodat ik verschillende perspectieven kan vastleggen. Samen met de klant kijk ik altijd naar speciale situaties die gefotografeerd moeten worden.

Waarom jij een eventfotograaf nodig hebt.

Als jij heel hard je best doet om de beste event ervaring neer te zetten, de beste sprekers te boeken en de aankleding helemaal on point is. Dan is het natuurlijk niet meer dan normaal om een eventfotograaf in te huren.

De fotografie van het evenement kan dienen als visitekaartje van de dag. Zo kunnen je bezoekers binnen een ogenblik het evenement herbeleven en de thuisblijvers krijgen het gevoel er de volgende keer bij te moeten zijn.

Naast een blijvende herinnering, is het ook voor uw partners en bezoekers van belang dat u het op de beste manier vastlegt. Neem gerust contact met me op, dan weet je direct hoeveel het kost, wat de mogelijkheden zijn van het fotograferen van jouw evenement.

Samen kijken hoe we voor jouw event het beste resultaat kunnen halen? Laat het me weten

FAQ – Veelgestelde vragen over Eventfotografie

Zijn de beelden rechtenvrij?

Alle fotografie uitgevoerd door Martin Hols zijn altijd 100% rechtenvrij en kan je dus mee doen wat je wilt. Dit zit in mijn dagtarief inberekend omdat ik vind dat beeld gewoon goed gebruikt moet worden en licenties/rechtenafkoop daar niet bij helpen.

Hoelang na het event krijg ik mijn fotografie geleverd.

Tijdens het event kan je een aantal preview foto’s krijgen voor pers of social media doeleinden. Daarna is 48 uur na het event de garantie, maar vaak kan het al binnen 24 uur na het event opgeleverd worden. Neem contact op om te vragen wat mogelijk is.

Hoe krijg ik de eventfotografie aangeleverd.

Voor events lever ik aan in een vaste dropbox map, waarbij alle beelden in web- & hoge resolutie geupload worden. Ook is het mogelijk een Wetransfer te ontvangen. Op speciaal verzoek kan ik de beelden in een mooi album online zetten, om die door te sturen naar de gasten.

Hoe zit het met de portretrechten?

Als je een event organiseert ben je zelf verantwoordelijk voor de rechten die je nodig hebt om de foto’s te mogen plaatsen. Vaak kan dat ondervangen worden door een opt-in bij het aanmelden voor het event. Mocht je hier nou zorgen over maken, neem dan even contact op en dan leg ik het je haarfijn uit. In de praktijk is dit vooralsnog bijna nooit een issue.

Magazine Cover van Kleurrijk

Magazine

In het magazine “Kleurrijk Beeld Met Impact” vertel ik in 6 cases over hoe ik afgelopen jaar met mijn partners heb samengewerkt, zie je het resultaat en kan je zien wat je van mij kan verwachten.

Bekijk het magazine hier

Overtuigd?

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten als evenementen fotograaf:

 • Congres fotografie
 • Seminar fotografie
 • Portret fotografie
 • Zakelijke fotografie
 • Bedrijfs fotografie
 • Bedrijfsborrel fotografie
 • Activatie fotografie
 • Sponsor fotografie

Martin Hols denkt met je mee.

Als fotograaf krijg ik dagelijks te maken met uitdagingen op evenementen waar ik jou ook mee kan helpen. De belichting van de evenement locatie of hoe je nou je branding het beste kan aanpakken, zodat dit mooi subtiel in de fotografie kan verwerken. Voor veel van mijn partners heb ik een checklist ontwikkeld voor hoe je evenementen die laatste touch geeft om de fotograaf de beste kansen te geven voor het maken van mooie beelden.

Kortom, ik wil ook de beste fotografie aanleveren die jij nodig hebt. Samen staan we sterk en kunnen we zorgen dat het evenement het beste krijgt. Desondanks kom ik ook wekelijks op locaties waar je niet alles aan kan veranderen. Met mijn passie voor het beste resultaat, zorg ik ook in donkere evenementen locaties voor helder beeld, zodat jij de dag er na aan de slag kan gaan met fotografie waar je trots op bent.